The Best Flowers in Town

Crearea contului

In momentul finalizarii comenzii va trebui sa ne furnizezi informatii utile completarii facturii cum ar fi Nume, Adresa, Numar Telefon si Adresa Email. Poti opta ca aceste date sa fie salvate si sa iti creezi cont, facand astfel mult mai usor procesul cand vei dori sa plasezi o alta comanda.

 

Cosul de cumparaturi

Pentru a cumpara produse prin intermediul cosului de cumparaturi va trebui sa faceti selectiile corespunzatoare pentru fiecare produs in parte (optiune marime buchet /aranjament STANDARD, PREMIUM, DELUXE), apoi sa folositi butonul “Adauga in cos” . Pentru finalizarea comenzilor trebuie sa accesati cosul dvs., sa completati datele dvs.e si sa trimiteti comanda.

 

De pe mobil
Produsele disponibile pe acest site pot fi cumpărate si de pe mobil.

 

PLATA COMANDA

Plata produselor comandate online poate fi facuta prin optiunea de plata securizata oferita de MobilPay.

Odata cu livrarea comenzii vei primi bon fiscal, iar daca doresti factura fiscala poti solicita acest lucru in campul “Observatii” in momentul finalizarii comenzii.

 

Finalizare comanda

Comanda plasata va deveni ferma in momentul in care aceasta va fi confirmata telefonic de unul dintre operatorii nostri.

 

Livrare comanda

Livrarea va fi facuta la data si ora indicata de dumneavoastra, la ce adresa doriti – fie ca vreti sa primiti buchetul/aranjamentul floral acasa, fie ca il trimiteti cuiva drag.

Pentru Bucuresti, programul de livrare este: 9:00 – 18:00.

Livram gratuit comenzile online de buchete si aranjamente florale in Bucuresti si in imprejurimi.

Deasemenea, suntem bucurosi sa va anuntam ca suntem floraria online in Bucuresti cu cea mai rapida livrare. Livram flori, buchete si aranjamente in maximum 120 de minute de la plasarea comenzii.

 

Floraria Florens

Pentru comenzi si alte informatii ne puteti contacta si la nr. de telefon  0745 024 001 sau prin e-mail la office[@]florariaflorens.ro.

Coș cumpărături Produs șters. Anulează
  • Nu există produse în coș.